My Account
Register

Înregistrarea pe serverul RPG al comunității B-Zone.ro se poate face doar din joc. Odată ce v-ați creat conturile în joc vă veți putea loga cu aceleași date pe websiteul RPG.

 

Adresa serverului:

 

rpg.b-zone.ro:7777

 

Pasul 1:

Introduceți în clientul de sa-mp numele pe care doriți să-l înregistrați, adresa serverului nostru și apoi faceți click pe butonul de conectare.

 

 

Pasul 2:

Dacă numele contului pe care doriți să-l înregistrați nu este deja luat o să vă ceară să adăugați o parolă pentru acel cont după cum se poate vedea mai jos. Dacă numele respectiv este deja înregistrat o să vă apară direct căsuța de logare. În această situație trebuie să ieșiți din joc și să alegeți un alt nume.

 

 

Pasul 3

Selectați limba care vă este cel mai comod s-o folosiți.

 

 

Pasul 4

Introduceți o adresă validă de email la care aveți acces. Această adresă vă ajută să demonstrați că acel cont vă aparține și să vă recuperați contul în cazul în care ați pierdut accesul la el. Este foarte important să introduceți corect adresa de email la care știți sigur că aveți acces și puteți primi emailuri.

 

 

Pasul 5

În cazul în care v-a adus un prieten la noi pe comunitate îi puteți face un beneficiu acestuia specificând că el este cel ce v-a adus aici prin introducerea ID-ului pe care acesta vi l-a oferit. Prietenul dumneavoastră va beneficia de bani în joc și puncte de respect în funcție de cât de mult avansați pe server. La rândul vostru și voi puteți aduce alte persoane și să beneficiați de aceste avantaje. Dacă nu v-a adus nimeni pur și simplu selectați No.

 

  

 

Pasul 6

Selectați sexul caracterului în funcție de preferință.

 

 

Prin înregistrarea unui cont în cadrul oricărui serviciu oferit de către B-Zone (forum, servere, websiteuri, shop, etc.) acceptați politica comunității.