Factions

Southern Pimps
Applications: Opened
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 25

Click to access Southern Pimps Forum

Click to access Gang General Rules

Click to access Southern Pimps Rules

 

 

Southern Pimps este un gang de origine americană ce este localizat în sudul orașului Las Venturas în zona Blackfield Chapel. Gangul a fost înființat de Jizzy in anul 1995, care, împreună cu câțiva băieți au început să jefuiască bănci, cazinouri, baruri și să facă trafic de arme și droguri. Pe parcurs acesta s-a extins, iar numărul de membrii a crescut considerabil.

 

În prezent gangul dispune de 40 de locuri, iar membrii se ocupa cu aceleași obiceiuri vechi, dar și cu cucerirea teritoriilor gangurilor rivale. Gangul este condus de către Pimp Boss și de către ajutorul sau, Pimp. În funcție de vechimea și de comportamentul tău în gang ești avansat în grad și poți primi funcții cum ar fi, antrenor sau lider de grup. Membrii cu o vechime de peste trei luni sunt membrii de bază, iar aceștia pot ataca teritoriile gangurilor rivale și fac parte din echipa de 'testeri' a gangului.


Pentru a face parte din acest gang trebuie sa fi capabil de munca în echipa, sa dai dovadă de seriozitate, de activitate și de bun simt, iar când acesta recrutează trebuie să faci o cerere pe site unde să-i demonstrezi liderului că meriți o șansă; odată acceptat vei fi supus la două teste, cel din regulament și cel de arme; dacă treci cu brio aceste teste, vei fi în probe doua săptămâni.