Factions

Red Dragon Triad
Applications: Closed
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 25

Click to access Red Dragon Triad Forum

Click to access Gang General Rules

Click to access Red Dragon Triad Rules

 

Red Dragon Triad este un gang care își are originea în orașul Las Venturas, China Town. Acesta este condus de Dragon Head și mâna dreaptă a acestuia, Mountain Master.


Care să fie începutul? Docurile din Los Santos? Barurile din San Fierro? Sau cazinourile din Las Venturas? Să o luăm în ordine. Facțiunea a fost înființata în anii '90.  Ușor, ușor s-a extins, recrutând fel și fel de membri serioși, capabili să mânuiască o armă, membri cu onoare și plini de respect. Căpătând încredere în noii recruți și cunoscându-i mai bine, a sosit și vremea afacerilor ilegale: jafuri, crime, răpiri, trafic de arme și așa mai departe.


Dragonii (un pseudonim al membrilor Red Dragon Triad) au observat că noi inamici au apărut în Las Venturas. Aceștia s-au mobilizat mult mai bine și au început antrenamentele pentru a cuceri întreg Las Venturas. 


Acești "dragoni" pot fi observați pe stradă datorită hainelor negre pe care le poartă și datorită tatuajelor cu dragoni de pe brațele lor. Ei sunt reprezentați de culorile negru și roșu.