Factions

Los Santos Police Department
Applications: Closed
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 15

Click to access LSPD Forum

Click to access Department General Rules

Click to access PD Rules

Los Santos Police Department este locul unde dreptatea și combaterea criminalității își au sediul. Noi reprezentăm sprijinul cetățenilor din orașul Los Santos, sprijin împotriva violenței și condusului neregulamentar.

 

Seriozitatea de care am dat dovadă prin predecesorii noștri se poate observa în lista legendelor. Pregătirea noastră este cu totul specială, antrenamentele fiind de tip roleplay, care ne integrează mai bine într-o lume virtuală și ne transmit emoțiile unei adevărate operațiuni din viața reală.

 

Pe parcursul aventurii de polițist puteți avansa prin activitate și devotament la un nivel superior. La început veți combate cauzele circulației rutiere neregulamentare. După aceea veți deveni un detectiv gata să lupte împotriva criminalității.

 

Ajunși sergenți veți intra cu pași sfioși în ”felinele” facțiunii, mașinile cu care vă veți ajuta colegii să-i prindă pe gheparzii șoselelor. Ca și locotenent sau căpitan veți fi polițiști cu vechime și experiență și vă veți putea descurca în orice situație. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a testa viitorii ofițeri care vor păși pe porțile carierei de polițist.