Factions

FBI
Applications: Closed
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 15

Click to access FBI Forum

Click to access Department General Rules

Click to access FBI Rules

 

Federal Bureau of Investigation este un departament care se ocupă cu combaterea traficului de arme și în special combaterea traficului de stupefiante. Agenții FBI au posibilitatea de a prinde infractori de la wanted 1 pana la 6, inclusiv robberi și runneri fără restricții privind orașele în care acționează.

 

Sediul FBI se găsește în orașul San Fiero. Membrii de rank 1 și 2 sunt implicați în căutarea și prinderea distribuitorilor de droguri prin frecventele operațiuni sub acoperire. Cei de rank 3 reprezintă agenții supraveghetori, ei se ocupă cu supravegherea operațiunilor sub acoperire și a membrilor nou recrutați. Agenții de rank 4 fac parte din staff-ul FBI, sunt membri care dau teste cu cei nou recrutați, organizează echipe de intervenție la warurile între ganguri.

 

Pentru a deveni agent FBI este nevoie de experiență și seriozitate, munca sub acoperire necesită un limbaj și o flexibilitate în dialog pentru ca cel suspectat de posesie sau distribuirea drogurilor să nu depisteze faptul ca sunteți polițist.